به گزارش شبکه خبری بیان آنلاین از اراک، در جریان انتخابات سال ۸۸ جریان فتنه از باغیان انقلاب، تا فتنه گران و ساکتان و همراهان فتنه در آغاز ورود به انتخابات با ژست قبول کردن ساختارهای قانونی جمهوری اسلامی ایران در حوزه انتخابات وارد عرصه شدند هرچند حضور در انتخابات تنها ابزاری برای آغاز فتنهگرانی بود که متوهمانه در شب انتخابات و پیش از رای شماری خود را نفر نخست انتخابات میدانستند، به هرحال نتیجه فتنه افروزی، به اغتشاش کشیدن کشور ظرف ۸-۹ ماه بود که خسارات بسیاری برای کشور در پی داشت.
اما این روزها نیز زمزمه هایی از فعالان جریانات سیاسی احزاب منحله سیاسی که سبقه سیاسی در جریان فتنه و همراهی با فتنه گران داشته و حتی در همان سال خبر از اخذ پاسپورت برای فرار احتمالی به همراه همسر و فرزندشان مخابره میشد در مباحثی متوهمانه و با ایجاد شایبه در جریان انتخابات پیشرو به نهاد نظارتی شورای نگهبان هجمه کردند.
هرچند سخنان سخیف این افراد مانند دود مواد مخدری بود که جز خود و هم کیشان آنها را بیشتر نئشه نمیکرد و البته مردم هوشیار و بصیر ایران اسلامی به ویژه استان مرکزی که در چندسال اخیر هزینه سنگین انتخاب این طیف را از تصاحبه فله ای پستهای دولتی و شرکتهای خصوصی تا رانتهای مختلف از جمله رانت در بخش حمل و نقل استان را شاهد بوده اند فریب سخنان نئشگی این نوع سخنران و امثال انرا نمی خورند.

اما با گذشت چند روز، اما دروغ و سیاست فریب جریان اصلاح طلب به ویژه در استان مرکزی به وضوح نمایش داده شد و آنها با اعلام نام “سروش فرهادیان” که از محکومان قضایی در استان مرکزی است به عنوان رئیس ستاد اصلاح طلبان مهر تاییدی بر دروغ درباره انتخابات و هجمه علیه نهاد نظارتی شورای نگهبان زدند.
سروش فرهادیان که اصالتا از کردهای تحصیل کرده در استان مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک است در اواخر دهه ۷۰ با تیم احزاب منحله آشنا شد و در سالهای آغازین دهه ۸۰ دانشگاه به ویژه سالن کوثر اراک که آن روزها محل تاخت و تاز سیاسی اصلاح طلبان بود فعالیت سیاسی رادیکالی خود را به نمایش گذاشت.
این درحالی بود که در آستانه پایان دولت اصلاحات و انتخابات ریاست جمهوری سروش فرهادیان در سخنرانی کنار دست تاجزاده از محکومان و زندانیان فتنه ۸۸ در سخنانی رادیکالی در سالن کوثر اراک درسهای آموخته خود در مکتب اصلاح طلبان را پس داد هرچند به سبب سخنان بیان شده در کوثر اراک، سخنرانی تاج زاده در سالن امام علی(ع) اراک ناتمام ماند.
با این حال، بارها و بارها یادداشتهای فرهادیان در دوران فتنه و پس از آن برروی خروجی سایتهای ضدانقلاب همچون روزآنلاین قرار گرفت و نشان داد این مهره سیاسی اصلاح طلب به کدام سمت و سو گرایش دارد تا آنجا که پس از فعالیت در رسانه اصلاح طلب از جمله یاس نو، اقبال، شرق، اعتماد، بهار ، صبح آزادی، ایران فردا به نشریه روبه رو کوچ کرد تا با افکار رادیکالی خود در این رسانه مشغول به کار شود.
اما اوج هنرنمایی فرهادیان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ به نمایش درآمد، آنجا که وی در کنار رضا آستانه به عنوان مدیر در سایه ستادهای انتخاباتی حجت الاسلام روحانی نقش آفرینی می کرد تا انجا که براساس فیلم منتشر شده در خبرگزاری تسنیم استان مرکزی ۱۰ اردیبهشت ماه منتشر کرد نشان می داد صحنه گردان سخنرانی غیرقانونی و خلاف تصویب شورای تامین استان مرکزی “فائزه هاشمی” این فعال سیاسی اصلاح طلب بوده است، هرچند تمام سخنرانیهای تهییجی و بعضا هنجارشکن در این ایام و تلاش فرهادیان و تیم همراهش به باخت روحانی در استان مرکزی در رقابت با حجت الاسلام رئیسی منتج شد.
با این حال درحالی فرهادیان به عنوان رئیس ستاد اصلاح طلبان منصوب شد که با جستجوی کوتاهی در اینترنت اخبار مرتبط با وی را آن هم تنها از رسانه های ضدانقلاب مانند رادیو فردا و… می توان پیدا کرد.
البته اغلب اخبار مربوط به فرهادیان در مصاحبه با رفیق دوران دانشجویی وی که در سالهای ۸۲- ۸۶ و دوران حضور در اراک به ملک گردی می پرداختند و امروز وکیل این مهره سیاسی شده، است.
سیدسعید میرمحمدی فعالی سیاسی اصلاح طلب که سابقه طولانی دربخش حضور در ستادهای سران فتنه و نیز دعوت از مهرههای سیاسی که حتی در دوره اصلاحات هم با دعوت انها مخالفت شد دارد امروز وکیل فرهادیان شده است.
وکیل سروش فرهادیان، روزنامهنگار ۱۸ آذرماه ۹۸ اعلام کرد که در پروندهای که با شکایت وزارت اطلاعات ایران برای او تشکیل شده بود، این روزنامهنگار به یک سال حبس و دو سال محرومیت از کار رسانهای محکوم شده است.
سعید میرمحمدی، وکیل فرهادیان، روز دوشنبه ۱۸ آذرماه به وبسایت خبری «اصلاحاتنیوز» گفته که این سومین محکومیت این روزنامهنگار در سه سال گذشته و با اتهامی مشابه تحت عنوان «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به حساب میآید.
پرونده آخر این روزنامهنگار در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب با ریاست قاضی صلواتی بررسی شده است.
میرمحمدی در ارتباط با پروندههای قبلی فرهادیان افزود: «پیشتر، دادگاه انقلاب استان مرکزی نیز در سال ۱۳۹۵ موکلم را به هفت ماه زندان، آن هم به دلیل یک سخنرانی در روزهای انتخابات مجلس، محکوم کرده بود که در دادگاه تجدیدنظر این هفت ماه به جزای نقدی تبدیل شد.»
به گفته این وکیل، پس از قطعی شدن حکم پرونده اول، مجددا با شکایتی از سوی پلیس اطلاعات و امنیت و به دلیل برخی نوشتههای فرهادیان پرونده جدیدی در دادگاه انقلاب تهران برای او گشوده و منجر به صدور حکم یک سال حبس شد.
به گزارش بیان آنلاین، اکنون با انتخاب یک محکوم قضایی با شکایت دستگاه امنیتی (وزارت اطلاعات) بخشی از پرده هجمه فعالان سیاسی اصلاح طلب استان مرکزی به شورای نگهبان شفاف می شود و باید دید در پس این پرده که یک محکوم قضایی رئیس ستاد اصلاح طلبان شده چه خواهد گذشت؟ موضوعی که در هفته های پیش رو تا انتخابات بیش از قبل شفاف می شود.
انتهای پیام/